FRITUUR OPEX OOSTENDE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 194 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Frituur Opex Oostende. Meer weten? Ontdek meer

28 nov 2023 om 5:23 Het was al even geleden maar bij Frituur Opex krijg je altijd waar voor je geld en dat is fijn om weten. De levering was ook zoals steeds top en supervriendelijk, ik had graag een babbeltje geslagen maar dan was mijn eten ijskoud. Tot de volgende!
27 okt 2023 om 19:52 Heel harde kleine Frieten, meer dan de helft konden we niet eten
22 okt 2023 om 21:00 Alles super
14 okt 2023 om 4:41 Een dikke pluim op de hoed van de Frituur Opex-crew! Wat een service! Had een special request gedaan en ze hebben daar rekening mee gehouden. Mijn gebit is hun daar heel dankbaar voor ;) Het eten was bijgevolg heerlijk, de levering top! Next time?
13 okt 2023 om 20:59 Het is wel lang wachten. Maar de frietjes maken veel goed. Lekker krokant, niet vettig en zeker nog lekker warm.
27 sep 2023 om 0:21 Het was al even geleden. Waarom? Dat ga ik hier niet uit de doeken doen. Zaak is dat het weer een schot in de roos was en ik had niet anders verwacht. Frituur Opex rules! Bedankt hiervoor.
11 sep 2023 om 8:53 De frietjes waren nog lekker warm en goed gebakken.
9 sep 2023 om 21:53 Meerdere keren besteld, altijd enorm veel later dan aangegeven uur. Telefonisch nooit bereikbaar, meteen naar voicemail.
3 sep 2023 om 21:36 Met dat ik zelf in de opex woon was het eten nog goed warm!! ook was de levering 35minuten vroeger dan aangegeven! de frieten & snacks waren goed gebakken!
6 aug 2023 om 21:46 Lekker zoals altijd
5 aug 2023 om 21:02 Smaak was goed van de snacks jammer dat het zeer kleine frietjes waren waardoor ze heel hard waren. En de kindjes waren weer teleurgesteld nu twee keer na elkaar dat bij de ene wel een speelgoedje zit en de andere niet bij de smulbox.
4 aug 2023 om 21:20 Top!